Covid-19 persconferentie restricties

Du Parc update inzake Covid-19:

 

Zoals we gisteravond in de persconferentie hebben vernomen zijn vanuit de overheid de maatregelen aangescherpt. Dit betekent dat er bij ons ook helaas wat dingen zullen veranderen. Hieronder de uitleg:

WERKPLAATS:
Onze werkplaats blijft open. Onze monteurs blijven werken en zorgen er voor dat iedereen mobiel blijft, echter is de werkplaats alleen op afspraak open. Zorg er dus voor dat u online of telefonisch een afspraak maakt. 
 

VERHUUR:
Onze verhuur blijft open. Om de dienstverlening voort te zetten mag onze verhuurafdeling open blijven, zo kunt u ook na het wegbrengen van uw auto eventueel met een huur auto naar huis.
 

SHOWROOM: 
Onze showroom moet helaas dicht. Geplande afleveringen en afspraken zullen op een gepaste locatie (aan huis) worden uitgevoerd. Rob of Joep zullen contact opnemen mocht dit voor u spelen. Mocht u toch vragen hebben, neem dan even contact op met hen door middel van een mail te sturen naar het algemene e-mailadres: info@duparc.nl
 
Vanuit huis kunt u gewoon zaken met ons blijven doen. We zijn online en via mail en telefoon bereikbaar. Ook kunt u beeldbellen middels Face-Time.

 
Mocht u vragen hebben dan horen wij dit graag. Stay safe and Healthy!

 

Du Parc appointment

Bericht is verstuurd, wij nemen contact met u op ter bevestiging van de afspraak