The New BRABUS GLS 800

The New GLS BRABUS 800 Now in Stock

Brabus is een van de, misschien we de grootste aftermarketspecialist. Met het Brabus sausje dat is toegepast op de GLS63 is duidelijk te zien wat ze van plan waren..

Brabus is een van die tuners die zijn naam heeft gemaakt door Mercedes-Benz-voertuigen in een ander jasje te hijsen. Hoewel we onlangs nog een Brabus 800 versie van de Mercedes-AMG E63 S hebben gezien, lijkt het erop dat de Duitse tuner ook zijn upgrades heeft toegepast op de grootste SUV in de Mercedes line-up, de AMG GLS 63. Een SUV met drie zit rijen, je kent het wel hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Omdat dit een vrij grote machine is met drie rijen om op te starten, is er voldoende om te upgraden voor de Brabus 800 behandeling. Maar goed, geen enkel gebied werd verspild, als we de afbeeldingen mogen geloven.

Qua design voegt de vlaag van carbon fiber onderdelen een subtiele maar passende update toe aan de prestatie-SUV. Ze zijn niet alleen voor het uiterlijk, want de kits verbeteren ook het rijgedrag en de prestaties van de AMG GLS 63, vooral in combinatie met de upgrades van de luchtvering, waardoor de rijhoogte met 25 mm wordt verlaagd.

Uiteraard gaat de Brabus behandeling binnen door, met onder meer luxe lederen bekleding die de cabine vult in een doorgestikt patroon. Maar het beste deel van de Brabus upgrade ligt onder de motorkap, de PowerXtra B40S-800-prestatie-upgrade van het bedrijf.

Na de overvloed aan aftermarket tune, is het resulterende vermogen 789 pk en 1.000 Newtonmeter koppel, gestuurd naar alle vier de wielen. Ondanks het gewicht van deze SUV wordt een sprint van 0-100 kilometer per uur geklokt op 3,8 seconden.

Dat gezegd hebbende, roept dit de vraag op: is er iets dat Brabus niet kan doen?

Du Parc appointment

Bericht is verstuurd, wij nemen contact met u op ter bevestiging van de afspraak