Frank Bogaers over de Range Rover - 5.0 V8 SC SV Autobiography Dynamic

HET KAN GEEN TOEVAL ZIJN: TERWIJL WE DE SLEUTELS VAN DE LAND ROVER RANGE ROVER 5.0 V8 SC SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC OVERHANDIGEN AAN FRANK BOGAERS, ZEGT HIJ: “FIJN! ZO KOM IK ALVAST IN DE JUISTE STEMMING. IK HEB NET EEN RANGE ROVER BESTELD NAMELIJK.” DE EIGENAAR EN DIRECTEUR VAN HET IN OISTERWIJK GEVESTIGDE BOREK PARASOLS & OUTDOOR FURNITURE BLIJKT ZIJN PORSCHE PANAMERA TE HEBBEN INGERUILD VOOR EEN AUTHENTIEK STUK BRITS AUTOVERNUFT. “NIETS VERKEERD OVER DE PANAMERA HOOR”, VERONTSCHULDIGT HIJ ZICH. “MAAR MIJN HART LIGT TOCH BIJ BRITS RIJDEN. EN DAN IN HET BIJZONDER BIJ RANGE ROVER, OMDAT DAT MERK ALLES BELICHAAMT WAAR IK MET BOREK VOOR STA.” TIJDLOOS, STIJLVOL EN EXCLUSIEF


Borek is veertig jaar geleden begonnen als producent van exclusieve parasols en biedt vandaag naast parasols ook een exclusieve lijn outdoor furniture. “We ontwerpen alles zelf en maken ook gebruik van topdesigners. Zo vind je in ons programma tuinmeubelen van de hand van Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Hugo de Ruiter, Marcel Wolterinck, Frans van Rens, Maarten Olden en Eric Kuster. Een hele rij klinkende namen, waarmee ik maar wil aangeven dat design voor ons belangrijk is”, legt Frank uit. “Onze meubelen voor buiten hebben één ding gemeen: ze zijn tijdloos, stijlvol en exclusief. En dát is nu precies wat ik ook in een auto zoek. Daarom word ik blij van de Range Rover die we nu gaan rijden. In deze auto worden de begrippen ‘esthetisch’ en ‘praktisch’ op een heel mooie manier aan elkaar gekoppeld.”

 

STARTEN, RIJDEN EN GENIETEN
Wat Frank meteen opvalt, is het interieur van de Britse reus. “Prachtige materialen, heerlijk zittende stoelen met kwalitatief hoogwaardig leder bekleed. Een instrumentarium dat, net als het hele interieur, subtiel van vormgeving is en daardoor een mooie ‘blend’ heeft in de omgeving. Alle instrumenten en knoppen zitten op de juiste plaats, zonder af te leiden. Je focus ligt dus geheel op de weg voor je. Verder zie ik dat werkelijk alles aan boord is om zo comfortabel mogelijk van A naar B te komen.”
De Range Rover 5.0 V8 SC SVAutobiography Dynamic is een auto waarmee je zowel zakelijk als privé voor de dag kunt komen. De kleur Scavello Grey SVO spreekt Frank enorm aan: “Prachtig, deze aardse tint. Helemaal trendy, ook onze parasols en meubelen worden momenteel veel in aardse tinten geleverd. Dat maakt het ook zo mooi tijdloos en toch chic. Wel is het zo dat de voorspelling van de nieuwe trendkleuren neigt naar meer kleuren, we zullen zien of de autowereld daar ook in meegaat.” Inmiddels zijn we op pad en zoeft de weg onder de wielen door. “Heerlijk, het is starten, rijden en genieten”, merkt Frank op. “Ongelooflijk hoe soepel je wegrijdt en welke power je onder je rechtervoet hebt. Je zit zo op tempo en hebt het gevoel dat je nog een boel kracht overhebt voor bijvoorbeeld een inhaalactie.” Met een V8 met vijf liter inhoud en een slordige 565 pk onder de klep is dat ook logisch. Binnen 5,4 seconden kan de 2450 kg wegende SUV naar de 100 km per uur worden gebracht.
Als we weer parkeren zegt Frank: “Wat een genot. Deze auto kun je behendig door het drukke stadsverkeer laveren, je kunt al cruisend over de snelweg ontspannen rijden en je kunt op avontuur gaan, de ongebaande paden kiezen. Had ik al gezegd dat ik iets met Engelse auto’s heb? Ja toch?”

Du Parc appointment

Bericht is verstuurd, wij nemen contact met u op ter bevestiging van de afspraak