Du Parc aanwezig op de Excellent woonbeurs in Rotterdam!

Du Parc aanwezig op de Excellent woonbeurs in Rotterdam!

Donderdag 24 november tot en met zondag 27 november organiseert Excellent vol trots weer de EXCELLENT woonbeurs. Donderdagavond trappen ze de woonbeurs in stijl af met de jaarlijkse exclusieve V.I.P. openingsavond.

Een onmisbare en vooral onmiskenbare avond met spektakel, heerlijke versnaperingen en voor u uiteraard een zeer fijne visuele horizon. Voor de bezoeker die deze avond aan zich voorbij laat gaan, hebben ze drie fantastische reguliere dagen vol architectonisch vernuft design en moois in petto. U krijgt de kans om een kijkje te nemen in de high-end woonbranche. Hier kunt u zich perfect oriënteren. Daarnaast laat u zich inspireren door onze toonaangevende architecten en tentoonstellingen. Denk hierbij niet enkel aan stands met designer producten, maar ook aan volledige designer woningen. Zo vindt u precies de stand die aansluit op uw smaak en wens(en).

Wij met Du Parc zijn ook aanwezig en nemen natuurlijk mooie auto's mee. Wilt u deze mooie beurs bezoeken en onze auto's zien? Kom zeker even langs vanaf 24 tot en met 27 november in Rotterdam!
 

Du Parc appointment

Bericht is verstuurd, wij nemen contact met u op ter bevestiging van de afspraak