Asperge de Bienvenue bij Nidum!

Asperge de Bienvenue bij Nidum! Du Parc ook aanwezig met bijzondere auto's

Op vrijdag 14 april wordt op unieke wijze het aspergeseizoen geopend door Nidum en restaurant Ovum! Op deze avond vindt een bijzondere samenwerking plaats met de ambassadeur van de asperge: chef-kok René Brienen (Brienen aan de Maas*).

Culinaire en inspirerende avond
Asperge de Bienvenue is een exclusief event dat in het teken staat van genieten en ontmoeten. Je wordt vanaf 16.00 uur in stijl ontvangen voor een inspirerende en culinaire tour door Nidum, het house of inspiration. Je maakt tijdens deze tour kennis met de verschillende partners, waarbij er diverse aspergespecialiteiten worden geserveerd.


Unieke avond met sterrenkok René Brienen
Tijdens de wandeling door Nidum worden er door ons culinaire team veel bijzondere en zeer exclusieve aspergespecialiteiten aangeboden. Je vervolgt de route terwijl je geniet van de muzikale acts en de presentatie van Micky Hoogendijk. De kunstenaar exposeert diverse werken in Nidum, waaronder haar fotografische kunst en bronzen beelden. 
Aan tafel gaan we verder met de culinaire beleving waar de hoofdrol is weggelegd voor de asperge. Terwijl er wordt genoten van het witte goud wordt de avond aangevuld met divers entertainment.
Asperge de Bienvenue is samengesteld door Ovum’s chef-kok Sebastiaan en onze special guest René Brienen.


Reserveer voor dit unieke event
De kosten voor deze unieke avond zijn 225 euro per persoon. Deze prijs is inclusief het diner, alle consumpties en btw. Bedrijven zijn van harte welkom met collega’s of relaties. Bij afname van een tafel kun je je gasten namens je bedrijf ontvangen. Er zijn tafels voor vier, zes of acht personen. Ook andere aantallen zijn uiteraard mogelijk, door reserveringen te combineren aan een tafel. Je maakt dan onder het genot van het bijzondere diner kennis met je tafelgenoten van die avond.

Wij met Du Parc zijn aanwezig met drie prachtige auto's. namelijk op links ziet u de nieuwe Range Rover Autobiography 2023, in het midden de Bentley Flying Spur en op rechts onze mooie Ferrari Roma in het Nero Black. 

Hopelijk zien we u vanavond!

Du Parc appointment

Bericht is verstuurd, wij nemen contact met u op ter bevestiging van de afspraak