3 keer Brabus in Oisterwijk!

Du Parc Oisterwijk drie keer een Mercedes-Benz G63 AMG G800 Brabus Widestar in de showroom!

De Mercedes-Benz G63 G800 Widestar is een luxe SUV met indrukwekkende prestaties en unieke stylingelementen. Het voertuig is het resultaat van een samenwerking tussen Mercedes-Benz en Brabus, een bekend Duits tuningbedrijf dat gespecialiseerd is in het upgraden van high-performance auto's.

De G800 Widestar is gebaseerd op de al krachtige Mercedes-Benz G63 AMG, maar Brabus heeft verschillende aanpassingen doorgevoerd om het vermogen en de uitstraling van de auto te verbeteren. De 4.0-liter V8-motor is opgewaardeerd naar een verbluffende 800 pk, wat resulteert in een indrukwekkende acceleratie en topsnelheid. Daarnaast heeft de G800 Widestar een aangepast uitlaatsysteem en verbeterde remmen om de prestaties verder te verbeteren.

Wat betreft het exterieurontwerp is de G800 Widestar voorzien van bredere wielkasten, een agressieve voorbumper, een opvallende grille, een grote spoiler en speciale lichtmetalen velgen. Deze aanpassingen geven de auto een krachtige en imposante uitstraling die de aandacht trekt waar hij ook gaat.

Het interieur van de G800 Widestar is luxueus en biedt comfortabele zitplaatsen voor de inzittenden. Wij bij Du Parc hebben 3 verschillende soorten interieurversies. Één met het mooie oranje Hermes interieur en twee met hetzelfde beige interieur. Hierin verschillen ze allemaal met de inleg van het  interieur wat allemaal hoogwaardig afgewerkt is met premium materialen en voorzien van moderne technologieën om het rijcomfort en de connectiviteit te verbeteren.

Bij ons in Oisterwijk hebben we het genoegen om maar liefst drie exemplaren van de Mercedes-Benz G63 G800 Widestar in de showroom te hebben. 

Als autoliefhebber zul je bij Du Parc in Oisterwijk kunnen genieten van het bewonderen van deze drie prachtige G800 Widestar-modellen met hun unieke specificaties en exclusieve uitstraling.

 

Du Parc appointment

Bericht is verstuurd, wij nemen contact met u op ter bevestiging van de afspraak