Du Parc levert twee keer de Huracán Tecnica af!

Du Parc levert twee keer de nieuwe Huracán Tecnica af!


Het nieuwste lid van het Huracán-gamma biedt de puurste Lamborghini-rijervaring gecombineerd met de vrijheid van alledaags gebruik: een brug tussen verleden en toekomst, levensstijl en prestaties, weg en circuit. Huracán Tecnica brengt de houding van een piloot naar voren in elke bestuurder en levert tegelijkertijd de meest lonende prestaties en de ultieme, plezierige rijervaring. Ontketen het unieke karakter van de meest veelzijdige Huracán.

Huracán Tecnica is ontworpen als een brug tussen werelden om prestaties en schoonheid te combineren. De lijnen benadrukken onderscheidende nieuwe uitdrukkingen, geïnspireerd op het race-DNA van de Huracán Super Trofeo EVO2. De architectuur van de voor- en achterkant werd geherstructureerd met scherpere lijnen om de aerodynamica te verbeteren, wat voor stabiliteit en gemak onder alle omstandigheden zorgde, vooral op het circuit. De krachtige lijnen vormen een nieuw, onvergetelijk portret van de Huracán-reeks.

Het interieur is gemaakt voor de bestuurder. De veelzijdigheid die de Huracán Tecnica onderscheidt, is ook een hoofdkenmerk van het interieur, met uitgebreide personalisatieopties gericht op het bieden van de meest bevredigende rijervaring. Exclusieve interieurafwerkingen gemaakt van materialen van topkwaliteit weerspiegelen Lamborghini's Italiaanse designerfgoed en omvatten een nieuwe speciale bekleding voor de sportstoelen.


Du Parc heeft het genoegen gehad om twee Huracán Tecnica’s af te leveren deze week.
Hierdoor laten wij weer zien een buitengewone vaardigheid te hebben in het verwezenlijken van de meest uitzonderlijke auto-voorkeuren, waarbij geen droomwens te ambitieur is. 


Heeft u bepaalde wens of interesse in een van onze auto’s uit de voorraad? 

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!


Team Du Parc 

 

 

Du Parc appointment

Bericht is verstuurd, wij nemen contact met u op ter bevestiging van de afspraak